‘In augustus vieren we het tienjarig jubileum. En het is al tien jaar ontzettend leuk om dit met elkaar te doen. Frits, Ate en ik wilden hier een ontmoetingsplek voor Peize creëren. We wilden deze prachtige monumentale boerderij behouden en herstellen, en ervoor zorgen dat mensen die hier werkten hun baan konden behouden. Werkgelegenheid bieden voor de jeugd in het dorp en een voorbeeld zijn als ondernemers. Gewoon drie mensen uit allerlei takken van sport die er samen de schouders onder gezet hebben. We doen het echt met elkaar, als één grote familie. Gastvrijheid staat bovenaan. Onze gerechten zijn ‘dinercafé plus’, vaak met lokale producten en we koken met passie. Goede wijn is belangrijk. Wij laten zien dat we onze passie uitoefenen en dat het heel gaaf is wat we doen.’
Sandra Jansen-Boonstra blies samen met Ate van der Veen en Frits Franke De Peizer Hopbel nieuw leven in tien jaar geleden. In augustus wordt het jubileum uitgebreid gevierd. Je kunt bij de Peizer Hopbel terecht voor lunch en diner, high tea of high wine, wijnproeverijen, wine & dine en wijn events, ook is er een wijnwinkel. Daarnaast verzorgen ze feesten en partijen, catering op locatie en verbinden ze zich aan lokale evenementen zoals Paissonic. Samen bestieren ze ook eetcafé Bij Boon aan de overkant van de straat waar je kan blijven slapen in de B&B.
Nieuwsgierig? Kijk op www.depeizerhopbel.nl.